• Du er her:
  • Hvem er vi
  • -
  • Om butikken

Om butikken

Vejland Briller

Vejland Briller har ligget i hjertet af Amager i 41 år. Ane Iversen overtog roret i 2007 efter Erik Vagn Jensen. Helena er vores nyeste optiker i butikken, og Nikolaj er vores blæksprutte tre dage om ugen. Vi er på brillemesser flere gange om året i ind- og udland, så vi altid har noget nyt og spændende på hyllerne i butikken. Vi tager jævnligt på kontaktlinse og optik-kurser for at dygtiggøre os. 
Sponsor
Vejland Briller støtter sejlsporten på Amager. Et af Danmarks bedste sejlerteam i Folkebåd har i 5 år nydt godt af Vejland Briller´s ekspertviden indenfor Adidas sportssolbriller - og samarbejdet har indtil videre resulteret i to vundne Danmarksmesterskaber.


 

VORES 40 ÅRS JUBILÆUM

Vejland Briller har ligget i hjertet af Amager i nu mere end 40 år. Det er sjældent, man i dag støder på en butik eller forretning, der kan prale med så flot et jubilæum i en så omskiftelig verden som vores efterhånden er blevet til. En af de væsentligste grunde til, at Vejland Briller stadig eksisterer i dag mere end 40 år efter, at Erik Vagn Jensen, den oprindelige ejer, første gang slog dørene op til Vejland Briller, er den personlige service...

Læs videre her

 

 

DEN INDIVIDUELLE BUTIK - MED KÆDENS FORDELE

Vi er medlem af OptikTeam, der med 148 butikker er Danmarks største frivillige optikerkæde. Her samles individuelle butikker for at sikre konkurrencedygtige priser, stærke koncepter, et spændende udvalg fra gode leverandører og faglig udvikling for den enkelte butik.
OptikTeam er en del af NOA - Nordic Optical Alliance -, der er en sammenslutning af tilsvarende kæder i Norden. På den måde har vores butik mulighed for at købe ind sammen med i alt 405 andre butikker.
Vores filosofi er, at den individuelle personlige butik med ejeren selv bag disken vil bestå så længe, der er kunder, der ikke vil nøjes med færdigpakkede løsninger fra et standardsortiment.

Se mere på optikteam.dk

k

Del indhold